Obleke Pajkice Trenirke Tunike Puloverji Hlače

Obleke Pajkice Trenirke Tunike Puloverji Hlače-10

Obleke Pajkice Trenirke Tunike Puloverji Hlače

TOP KVALITETA

TOP CENA

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€

Obleke Pajkice Trenirke Tunike Puloverji Hlače
Hitra dostava

1 do 4 delovni dni

Pajkice
14 dni za vračilo

Če niste zadovoljni

Obleke Jakne Jopice
Telefonska podpora

Pomagamo Vam z nasveti

Tunike Obleke Jopice
Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad 70€

Preveri naše zadnje produkte

Novo na Lunix Fashion
modni-dodatki

Modni Dodatki

Oblačila

Oblačila so že nekaj tisoč let, naš vsak dan nekaj, kar si nadenemo in tudi radi pokažemo. Sprva so oblačila služila kot zaščita pred mrazom, soncem in drugimi nezaželenimi vplivi iz okolice, v zadnjih stoletjih pa so poleg vsega prej naštetega dobila še modno in estetsko funkcijo. Dejansko je moda dobila prvo mesto, ko izbiramo, kakšna oblačila bomo izbrali. Ker pa je vse povezano z izgledom oblačil, so se proizvajalci začeli posluževati tudi tehnik, ki pa niso najbolj zdravju prijazna za ljudi. Pri nas skušamo ta del čim bolje izničiti, zato izbiramo preverjene in zaupanja vredne dobavitelje.

Na trgu oblačil je že nekaj desetletij zelo močna konkurenca. Pri nas stavimo na kvaliteto, ki odtehta tisti evro ali dva višjo prodajno ceno. Zavedamo se, da je zadovoljstvo na prvem mestu, in če ste zadovoljne, smo tudi mi.

Pri nas boste našle tunike, jopice, majice, pajkice, obleke, med drugim tudi nekaj oblek za močnejše postave, hlače, trenirke, ne manjkajo pa tudi plašči, čevlji, puloverji in modni dodatki. Skratka, celoten ženski asortiman oblačil. Pri izbiri ponudbe se trudimo, da zajamemo čim večji spekter kot tudi barvnih kombinacij, saj se zavedamo, da so si modni okusi različni.

 

Na kaj naj bomo pozorni pri izbiri oblačil

Najbolj pomembno je, da izbiramo takšna oblačila, v katerih se dobro počutimo in občasno sklenemo kak kompromis. Tako na primer izbiramo tudi oblačila, primerna za namen, ki ga uporabimo. Ne bomo oblekli poslovne obleke za na plažo ali športne trenirke na poroko, saj bi to bilo skrajno neprimerno in bi nas spravilo v nelagoden položaj. To bi lahko povezali s pregovorom, da obleka naredi človeka.

Trenirke so tako primerne za vsakdanjo uporabo doma, na prostem, pri prostočasnih dejavnostih in tam, kjer se želimo počutiti udobno. Da ne bo pomote, tudi v drugih oblačilih se lahko počutimo udobno. Jopice lahko kombiniramo skoraj s vsemi spodnjimi deli, da le upoštevamo osnovne barvne kombinacije. Prav tako glede kombiniranja niso sporne pajkice. Včasih je veljalo pravilo, da so pajkice striktno in samo kot športen del oblačila. Zadnja leta so se ti miti precej razblinili in šlo je tako daleč, da se obujejo športni copati celo k obleki. Skratka, danes ni prepovedano skorajda nič.

Tudi tunike in jopice so postale zelo priljubljeno oblačilo, saj so udobne, lahke in skrijejo kakšno odvečno blazinico, še posebej kadar so za nami kakšni bolj obilni prazniki. Puloverji so lahko elegantni, športni ali nekaj vmes. Skoraj nikoli ne zgrešimo outfita, ne glede, s čim jih kombiniramo in kaj oblečemo na njih. Lahko so zgornje oblačilo ali vmesno ob hladnejših dneh.

Kombiniranje oblačil v večini primerov ni težava, se pa veliko krat nekoliko zatika pri izbiri obutve. Kaj, kje in kam. A na srečo so tudi smernice šle v smer svobodnejšega izražanja in pristopa k modi. No, ravno »crocsov« ne obujemo na večerjo in visokih pet na peščeno plažo, pa bo vse ok.

Barvni trendi se sicer iz leta v leto nekoliko spreminjajo, a osnove kombiniranja nekako ne izstopajo. Eno leto je moderna, na primer rumena, drugo črno bela kombinacija, tretjo pa spet nekaj drugega.

Naš nasvet je, da naj ima vsaka svoj stil in slog oblačenja, saj s tem izrazimo svoj jaz in svojo ženstvenost.